Те, що людей не було на площі - ще не значить, що вони не приймали участі у підготовці акції протесту.
У вас є інформація про їх участь?
Доманівщина |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Доманівщина » Тестовый форум » Проблеми освіти в Доманівському районі
Те, що людей не було на площі - ще не значить, що вони не приймали участі у підготовці акції протесту.
У вас є інформація про їх участь?
А у вас є докази про їх непричасність?
Отредактировано Справєдлівая (2014-10-07 22:50:18)
Шановний aqvamaris, якщо ви уважно читали, то повинні були зрозуміти, що малось на увазі - ніж в спину громаді, а зрада громади - це набагато гірше, ніж зрада однієї людини, хоча зрада - завжди є зрада!
А я думаю, що Дудко просто сцикун!
Це він повинен був вийти до вчителів і дати відповідь на всі питання, а він трівіально всцявся, і мабуть всрався від страху та підставив голову адміністрації замість себе.
А голова адміністрації все це проковтнув і оправдовувався замість нього - мабуть вони сильні друзяки!!!
Вони не просто "друзяки" - вони ще й "голубые братья" - в прямому і переносному смислі - і по партії регіонів і ваащє, їм не до ваших проблем. Разом в сауну в Южноукраїнськ їзжять, а ви ще й хочете, щоб один наказав другого - хіба що ззаду і кожаною пльоткой...
І не надійтесь - ніхто вам нічого не дасть! І завідуючий РАЙОНО і голова адміністрації знайдуть тисячі причин і слизьких відмазок, щоб нічого не дати! А після виборів взагалі будуть шукати крайніх для екзекуції!!!
Так що хоч гопки скачіть любі вчителі!
Без радикальних мір -100% участі всіх учителів у масових забастовках та єдиних вимогах (без штрейбрехерів) - нічого не вийде!
A як можна спдіватися,що будуть зміни коли всі директори(майже)-лізатєлі!!!!!!візьміть славнозвісну і орденосну богданівську школу-скільки людей було на акції протесту???чому так????де ж керівництво,яке дбає. ......тіль на руку кому?????
Розсмішили : Пишна продавала нові меблі зі школи))) Хотілося б дізнатися а коли там були завезені нові меблі? Років 50 тому?
Пишна Лариса Сергіївна взагалі взяла на себе величезну відповідальність і публічно пред'явила ультиматум голові районної адміністрації з погрозами у разі невиконання у вказаний термін вимог виплатити 20% надбовку "зібрати ще гірший Майдан". - яка брехня, вона такого не говорила відіо перегляньте.
відстояти свої кровні 20% та зняти нарешті цього нахабу зав Райво -Дудка С.М.-- лише деякі колективи бажають відставки Дудка а всіх інших це питання не цікавить
А ви кажете Лариса Сергіївна. Та хто вона така, а ніхто - ноль без палички, сірий кардинал Фрунзенської школи, здатна лише красти чужі ідеї, розробки та МАНовські роботи і виставляти їх за свої. Єдине, що у неї випадково вийшло - так це застроїти Іванченка. В незрозумілому пориві вона висказалась, а потім і сама злякалась, почала вже говорити Про якісь 15%, чи хоча б 10%.-- та в нас тут одні бачу пишуть професійні слідчі, які знають хто і що краде а там в МАН сидять лише барани і оцінюють крадені роботи.
A як можна спдіватися,що будуть зміни коли всі директори(майже)-лізатєлі. Цікаво: а чому не пишуть конкретно хто кому і що лиже???
Краще подивіться на Підойму, пригала на том мітингу як коза!
Дійсно - ХА - ХА!!! А чи могли бути нові меблі при такому директорі, як Пишна?
На металолом вивозились ще в заводській форбі всі металеві частини ло парт і стільців на пункт прийому , який кришував її чоловік - тодішній начальник Доманівської Міліції!!!
Лариса Сергіївна! На відміну від Вас Підойма - як справжній ватажок профспілки грамотно захищала інтереси колективу РНВК!
Шановні освітяни! Коли у людини з'являється гнійник, а потім переростає у фурункул, повен гної - що робить людина?
Правильно! Вона видаляє фурункул, щоб і сліду його не залишилось!
А чи не здається ваи, шо Дудко - це фурункул на освітянському тілі району! Причому загниває з першого дня його призначення. Невже ви - інтелектуальна еліта країни, люди, які дають путівку в життя дитячим особистостям - не розумієте, що у даному випадку не можна відділяти 20%, та не виплачені витрати вчителям на курсову перепідготовку - від Дудка. "ВСЕ ТАК ЗАПУЩЕНО" і пов'язано. Поки Дудко керує РАЙВО - "НЕ ВІДАТЬ ВАМ НІЯКИХ ДОПЛАТ ТА КОМАНДІРОВОЧНИХ" і це пора прийняти, як факт усім, навіть самим затятим скептикам та боягузам. Хоча чого боятися, і кого боятися - того, що за нашими спинами наші ж гроші ідуть незрозуміло куди.
Пора поставити крапку! Перевірити достовірність лікарняного, на який втік Дудко. І не тільки добитися зняття його з посади завідуючого, та виплати доплат, але й провести люстрацію штатів РАЙВО та перевірку відповідними органами всієї бухгалтерскої діяльності цієї організації, її керівника та головного бухгалтера.
В майбутньому треба дуже обережно і уважно ставитись до підбору кандидатури нового зав РАЙВО.
А може Дудко попав на больнічний від ударів кожаної пльотки за те, що погано обслужив Іванченка, або навпаки - Іванченко розірвав його ...опу на німецький хрест!
Да, не щастить школі №2 з директорами- то крадуть, то тупі, можливо їм потрібно когось іншого назначить, наприклад їхнього мультіка))))) А Підойма молодець,напевно добре товаришує з Богданом.
Коли у людини з'являється гнійник, а потім переростає у фурункул, повен гної - що робить людина?
Правильно! Вона видаляє фурункул, щоб і сліду його не залишилось!------------ви знаєте, дивлячись на ці події то фурункул дуже багато розвелось по школам, які сидять тихенько і спідтишка роблять свої не гарні справи.
Слухайте, а чим вам погані всі директори школи №2?
Отредактировано ДП (2014-10-10 22:46:27)
Лариса Сергіїївна! Зрозуміло, шо всі директори школи №2, крім вас, звісно - або крадії, або тупі. І чим вам так не вгодив діючий директор?
Я повністю згодна з вами по поводу нового фурункула - директора Фрунзенської ЗОШ!
Отредактировано vikusik (2014-10-10 22:57:34)
Особисто мені байдуже хто там є директор школи№2,був директором школи №2 чи буде директором школи №2. Але те,що у вашому колективі і в колективі РНВК є особи(вчителями їх не назвеш), які колотять і бідбурюють вчителів-це факт. А от щодо Фрунзе мені ні чого не відому,якщо вам відомо які там вчителі сидять так це дуже добре.
А ще дуже цікавим є те що мене вважають Пишной)))))))))
Тому, що прізвище ваше - Пишна, звати Лариса Сергіївна.
Ім'я вам дали батьки, а прізвище по чоловіку.
я так розумію що дана особа комусь перейшла дорогу і визиває заздрість. та ладно залишим жінку в спокій. я от що хочу сказати:я є мама доньки яка навчалася в РНВК і я дуже вдячна деяким(лише деяким вчителям)за знання які дали,я також є тіткою-плимяник якої ходе до школи №2 і також ми бачимо хто дає знання а хто ні. І запамятайте дорогі вчителі,що ваші учні бачуть і чують,все що ви говорити(хоча ви навіть і не помічаєте,що вони в класі,коридорі,на майданчику і можете так виражатися про своїх колег і учнів що диву даєся,як ви потім дивитися один одному в очі)
Да, конспіратор з вас, Лариса Сергіївна - ніякий, ще й племінника з РНВК придумали. Та й не заздрить вам ніхто - нема чому заздрити!!!!
А те що ви уроків не даєте, так ще й при дітях інших вчителів обсуждаєте - так бог вам суддя!!!
Тому й не люблять вас ні вчителі вашої школи, ні вчителі РНВК!
Та й діти "В ДІКОМ ВОСТОРГЄ ОТ ВАС"!!!
Отредактировано vikusik (2014-10-11 16:44:17)
))))))))) А 20% вам все рівно не вернуть. І правим сектором ні кого не залякаете.
Так що чекаємо з нетерпінням нового страйку))
vikusik, якщо ви є вчителем то це велике горе для дітей в яких ви викладаєте, адже відкриваючи свій рот-ви бризкаєте зміїїним ядом на учнів і цим руйнуєте їхню психіку.
Ви тут пишете що Дудко заболів, а він що не людина? і не може захворіти?
"Голубізна" - це канєшно болєзнь, але ж не до такої стєпєні, щоб іти на больнічний !!!
Вы здесь » Доманівщина » Тестовый форум » Проблеми освіти в Доманівському районі